Welkom Limburgse artiest, componist, tekstschrijver!

Welkom op limburgslied.nl, de teksten ("lyrics") website voor het Limburgse lied. Deze website is sinds 1 januari 2020 in de lucht en bevat al heel veel liedteksten. We doen ons best om zo snel mogelijk alle belangrijke Limburgse liedteksten on-line te krijgen. Dat is een mega-klus, waarbij we graag wat ondersteuning hebben. Daarom hebben we de mogelijkheid dat jullie -artiesten of fans- een account aanmaken en zelf liedteksten toevoegen.

Het zijn vreemde tijden, waarin we ons nu (maart 2020) bevinden. Voor sommigen onder ons is het extra druk, met van thuis uit werken; al dan niet met kinderen thuis.  Voor anderen is het juist een rustige periode...

Mocht dat laatste op jou van toepassing zijn, dan nodigen we je graag uit om de teksten van je eigen nummers toe te voegen, om te beginnen met de meest recente. Overigens zijn er al veel liedteksten toegevoegd, ook recente (bv. van het LVK). Hier kom je achter door de zoekfunctie te gebruiken. Zoek op titel, artiest, componist of tekstschrijver. Zo kun je zien wat wel én wat (nog) niet aanwezig is. Hiermee doe je de fans uit Limburg een groot plezier.

Wil je teksten toevoegen op deze site? Help je mee aan het opbouwen van deze collectie?

- Een account aanvragen? Dat kan hier. Zodra je verzoek is behandeld en goedgekeurd kun je liedteksten toevoegen.

- Teksten toevoegen? Klik dan hier (wanneer je ingelogd bent).

Tips voor auteurs

• Na het toevoegen van een tekst kan het een uur duren voordat de tekst gevonden wordt in het zoekscherm!
• Artiesten en auteurs: plaats ook een link op jullie website naar www.limburgslied.nl. Zo worden jullie teksten ook sneller gevonden!
• Het is niet nodig om elke keer opnieuw in- en uit te loggen. Je PC onthoudt dat je ingelogd bent. Het is evenmin een probleem om op twee plaatsen tegelijk ingelogd te zijn.

Groetjes,
Jan (Webmaster)